Akupunktur
Akupunktur Ankara Tedavisi Vücut Dengenizi Düzene Sokar
Akupunktur 5000 yıllık geçmişe sahip bir tedavi yöntemidir. İlk Uygur Türkleri tarafından uygulanmış olan yöntem daha sonraları Çinliler tarafından geliştirilmiştir.
Çelik, altın ya da gümüşten yapılan akupunktur iğnelerinin belli noktalara batırılması ile yapılan tedavi yöntemidir.
İnsan vücudunda bulunan enerji kanallarının akışının bozulmasıyla meydana gelen bir çok problem vardır. Akupunktur Ankara amacı vücudun değişen dengesini tekrar bir düzene sokmaktır.
Akupunktur Ankara Tedavisi Nasıl Uygulanır?
Tedavi akupunktur iğnelerinin vücudun belirli bir meridyenleri üzerindeki noktalarına batırılması, bir süre orada bırakılması hatta gerekirse elektriksel stimülasyon uygulanmasıyla yapılır. Bu iğneleri Çinliler çevirerek stimule ederler bazen yakıcı bitki uygularlar. Batıda çocukların tedavisinde iğneden korktukları için lazer ile tedavi yöntemi daha sık kullanılır.
Hangi Hastalıklarınız İçin Akupunktur Ankara Merkezlerine Başvurmalısınız?
Boyun fıtığı, bel fıtığı, kas-iskelet sistemi hastalıkları, migren, obezite, sindirim sistemi hastalıkları, depresyon, üro-genital sistem hastalıkları, yüz felci, solunum yolu hastalıkları, sinüzit gibi rahatsızlıklarınızda Akupunktur Ankara merkezlerine başvurabilirsiniz.
Bozulan vücut dengesinin yeniden düzeltilmesi amaçlanan akupunktur günümüzde yaygın olarak kullanılan bir tedavi yöntemidir.
Tedavinin yaygınlaşması ve etkilerinin farkına varılması ile bir çok akupunktur merkezi açılmıştır. Bu noktada dikkat edilmesi gereken konu Akupunktur Ankara merkezleri arasında tercih yaparken eğitimli kişiler tarafından tedavi görülmesidir. Aksi takdirde istenilmeyen sonuçlar ile karşılaşılması muhtemeldir.
Akupunktur Ankara Tedavisi İçin Gecikmeden Bir Uzmana Başvurun
Vücudunuzda meydana gelen rahatsızlıklarınızda ertelemeden akupunktur Ankara tedavisine başlayın. Uygulanan tedavi yöntemi ile vücudunuzun normale döndüğünü hissedeceksiniz.
Akupunktur mekanizması ile ilgili üç teori geliştirilmiştir;
- Klasik Meridyen Teorisi
- Kapı Kontrol Teorisi
- Hormonal Teori